Kinderen van basisschool De Kring zamelen geld in voor hun leeftijdsgenoten in Namibië

16 mei 2018

We zijn altijd weer  blij verrast bij het zien van zo veel enthousiaste kinderen, die geld inzamelen voor andere kinderen. Kinderen in Afrika die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. 

Op De Kring is het tijdens de Paasmarkt een drukte van belang. Alle groepen doen er  aan mee en verkopen op de markt zelfgemaakte spulletjes. De kinderen brengen tijdens de markt vol overgave hun spulletjes aan de man. Natuurlijk is er ook voor eten en drinken gezorgd.

Het is een zeer succesvolle markt geworden. Dat zagen we toen we cheque overhandigd kregen door  de kinderen zelf met een afvaardiging uit de verschillende groepen.Het ingezamelde geld komt direct ten goede aan de kinderen zelf. 

We gaan we er opnieuw voor zorgen dat ze goede schoenen, sweaters en schooluniformen krijgen. De schooluniformen en schoenen zijn een absolute voorwaarde om onderwijs te kunnen volgen. De schoolsweaters zijn lekker warm nu ook in Namibië de winter aanbreekt en de temperaturen in de ochtend en de avond er flink kunnen dalen. 

ALLE KINDEREN VAN DE KRING BEDANKT!

Vanuit Nederland doen er alles aan om voor deze kinderen het leven wat makkelijker te maken. Naast het dagelijks uitdelen van het eten, worden de kinderen geholpen om naar school te gaan, is er een kinderopvang en wordt er met de kinderen gesport. Bovendien zijn er vergevorderde plannen om een huiswerkbegeleiding te starten.

130518 onder

Logo Designer illusions 2019 wit
webdesign: Designer illusions